ASSALAMUALAIKUM



Sabtu, 18 Jun 2011

Selamat hari lahir dan selamat hari Bapa untuk My Hubby

SELAMAT HARI LAHIR

Selamat hari lahir untuk suami Tercinta pada 15 Jun ari tu. Semoga tercapai segala impian. Panjang Umur, Murah Rezeki. Sihat Tubuh Badan, bahagia dunia dan akhirat.




SELAMAT HARI BAPA

Bulan Jun adalah hari bapa. My hubby ada dua hari yang disambutnya pada bulan ni. Hari lahir dan hari bapa. Kira terbaik lah tu. Jadi tak payah pening nak beli hadiah dua kali. Buat 2 in 1 aje. Buat suami, selamat hari bapa. Moga jadi pemimpin keluarga yang sejati dan contoh terbaik kepada anak-anak. Kami sayang abah dan terima kasih kerna sabar melayan kerenah kami. Terima kasih juga kerna keperihatinan dan kasih sayang yang diberi kepada kami semua.  Semoga kebahagiaan sentiasa bersama kita semua. Amin. INSYAALLAH


4 ulasan:

Puanbee2 berkata...

betul lah kan .. senang sikit tk yah pening2 kan kan

Puanbee2 berkata...

testing!!

Puanbee2 berkata...

bee dah balas komen di blog bee tp bee nk bg link ni , anggun buat tau, sbb tempat komen anggun ni pun mcm susah sikit je

http://puanbee.com/buat-pop-up-window-untuk-memudahkan-pembaca-komen-tutorial/

anggunpesona berkata...

Bee dah siap dah. Terima kasih ye